Brinckers

Branding

Klant

Brinckers

Kraken

Met een Brinckers kom je niet alleen letterlijk en figuurlijk verder, je wilt ook meer meters maken. Dit dankzij de innovatie die bij Brinckers voorop staat. In alle weersomstandigheden, door alle landschappen en naar de verschillende bestemmingen. Dat is het voordeel van een echt Hollands merk: zij weten wat werkt. Diverse ontwikkelingen en slimmigheden aan de fietsen hebben gezorgd voor meer comfort en meer controle. Plus een nog grotere glimlach op gezicht van onze klanten. De eindgebruikers, maar zeer zeker ook de fietsspeciaalzaak.

Aan WAKKR de eer dit oer Hollandse merk en hun klanten te wekken met een merkverhaal dat raakt. Met als absolute doel: meer mensen bij de dealers naar binnen ‘fietsen’. Een uitdaging die wij merkmakers graag met beide handen aanpakken.

WAKKR-waarde

In het feit dat je met een Brinckers niet alleen letterlijk en figuurlijk verder komt, maar ook graag meer meters wílt maken, daar schuilt voor ons de WAKKR-waarde in. Het creatieve haakje dat we in woord en beeld creatief vertaald hebben naar de merkbelofte: “more miles. more smiles“. Fietsen is simpelweg fun! Ook in Nederland met haar vele rukwinden, polders en vaak grillige weersomstandigheden. Inderdaad, Brinckers maakt fietsen in alle facetten lichter én leuker.

More miles. More smiles

Niets is zo lekker als fietsen. Zeker in Nederland. Het land van ontelbare fietspaden, duinen, wijde vergezichten én prachtige luchten zoals alleen Johannes Vermeer ze kon schilderen. Maar ook het land van regen én wind tegen. Hoeveel wij Nederlanders ook van fietsen houden, het is niet altijd even makkelijk. Brinckers laat je het hele jaar door genieten van de fiets. Een echte Brinckers combineert Hollandse landschappen aan Hollandse eigenschappen. Het resultaat: een fiets waarmee je alle windrichtingen en uitdagingen in Nederland moeiteloos trotseert. Sterker nog: Met Brinckers kom en wil je verder gaan.

brinckers stijl
brinckers beeld

Blincken met Brinckers

Het complete merkverhaal is in woord én beeld gestoeld op het leuker en lichter maken van fietsen. Om die reden hebben we ook gekozen voor een kleurrijke en eigentijdse stijl. Een combinatie van vrolijke beelden, kleuren en Hollandse illustraties geven dit merk een eigen karakter.

brinckers vuurtoren
brinckers molen
brinckers stad

Het hele jaar door WAKKR

Van merkidentiteit, fotografie tot video. Van offroad tot online. Van kraken en maken tot raken. Brinckers zetten we voor de volledige (marketing)communicatie uit de wind en in de zon. Vier jaargetijden lang…zo houden we het merk en de doelgroepen het hele jaar door wakker!

Brinckers laptop
Brinckers tablet

Raken van de doelgroep

Het hele jaar door zijn we bezig met de merkactivatie. In de vorm van campagnes, sales promotions, events, storytelling en het activeren en informeren van de doelgroep via de online kanalen.

Brinckers social
Brinckers brochure
Brinckers rollup banners

Niels geeft jouw WAKKR-waarde vorm en inhoud die raakt.