Mister Brightside

Branding

Klant

Vanreusel

Financieel fitte medewerkers

Uit onderzoek blijkt dat slechts 27% van de Nederlandse bevolking zich financieel gezond mag noemen. Een schrikbarend laag percentage. Voor Jürgen de Jong en Jeroen van der Linden het signaal om werk te maken van financieel fitte medewerkers. Hoe? Door werkgevers te prikkelen dat financieel fitte mensen meer ‘waard’ zijn. Een medewerker die zijn of haar zaakjes op orde heeft, vandaag én morgen, ervaart tenslotte veel meer werkgeluk. Maar dan nog: hoe krijg je de medewerker zo ver? Kost een dergelijk advies, het gaat tenslotte over vermogensbeheer, financial planning en het verwezenlijken van dromen en doelen met geld? Jeroen en Jurgen hebben inmiddels een unieke formule gevonden iedereen de kans te geven meer leven uit hun verdiende geld te halen. Nu en later.

Aan WAKKR de eer een bijpassend merkverhaal te ontwikkelen. Van naam tot merkidentiteit. Van online tot offline communicatiemiddelen.

Geld maakt niet gelukkig. Maar is dat zo. Het tegenovergestelde is zeker waar. Wie zich zorgen maakt over geld, ervaart stress, wordt sneller ziek en ligt wakker. Vaak ontbreekt het aan een kennis, inzicht en een goed plan. Mister Brightside – de naam die WAKKR ontwikkelde – laat je de zonnige kant van geld ervaren. Daar waar dromen uit komen. Korte en lange termijn doelen gerealiseerd worden. Hoe? Door financiële zaken behapbaar te maken. Door ook de ‘gewone mens’ te informeren en motiveren over vermogensopbouw. En door een plan te hebben…yes, welcome at the brightside of life!

mister brightside stijl

Bij een zonnig verhaal, hoort een vrolijke ‘look and feel’. De ontwikkelde stijl is dan ook uitermate vriendelijk en fris en tegelijkertijd toegankelijk. Tenslotte willen zaken als ‘financial life planning’ en vermogensopbouw toegankelijk maken voor iedereen. Versimpelen en leuker maken. Zodat geld wel degelijk gelukkig maakt.

mister brightside
mister brightside
mister brightside tablet

Werkgeluk. Financieel gezond zijn. Géén stress. Begrippen die we in de fotografie hebben weten te vangen met vrolijke gezichten en vriendelijke karakters.

mister brightside smile
mister brightside smile family
mister brightside brochure

De illustratieve stijl moet het complexe financiële verhaal versimpelen. Toegankelijkheid en geluk zijn de belangrijkste pijlers waar we de stijl op hebben gebaseerd. Ook diverse infographics hebben inmiddels dat eigentijdse en frisse karakter gekregen.

mister brightside infographics

Van informatie tot inspiratie. Van werkgever tot werknemer. Ook via het wereld wijde web weten we mensen wakker te schudden. Met een frisse stijl waar het werkgeluk vanaf spat.

mister brightside website

Guido vertaalt het in een concept dat mens en merk wekt