Sisst & soda

Branding

Klant

Sisst & Soda

Website

Kraken

McDonalds claimt tegenwoordig friet te serveren met echte aardappel. Wicky promoot een drankje met 50% minder suiker. Unox soep in zak is eerlijk en heerlijk, maar ook 2 jaar houdbaar. Hmmmm, waar zijn we mee bezig? De ‘sissters’ Judith & Marleen willen niet alleen een tegengeluid geven, maar daadwerkelijk de spreekwoordelijke drank bij het woord voegen. Het merk Sisst & Soda gaat terug naar de basis. Dichter bij moeder natuur én de nieuwe generatie. Duidelijk mag zijn dat we als mens, maar zeker met onze algehele voedselketen, door de jaren heen zijn we veel te los komen te staan van moeder natuur. Terwijl zij toch echt voor debeste brandstof zorgt.

Het merk Sisst & Soda gaat weer ‘ouderwets’ tanken en tappen vanuit de bron. Met een gezonde soda zonder kleur, geur en smaakstoffen. Om zo onze kids weer de voedingsstoffen en bouwstoffen binnen krijgen die ze in dit drukke bestaan nodig hebben. En dat obesitas, diabetes en andere welvaartziekten – die toe te wijden zijn aan een slecht eet en drinkpatroon – de kop in drukken. Aan WAKKR de eer deze gezonde boodschap een gezicht te geven. In de vorm van een merkverhaal dat raakt en smaakt. In woord en beeld.

sisst & soda stijl
sisst & soda smaken
sisst & soda smaken
sisst & soda

Kinderen moeten vandaag de dag van alles. De druk is hoog. Op school. Op social. Op het sportveld. Des te belangrijker is het voor ons als ouder de juiste brandstof te serveren. Slim, lekker én voedzaam. Sisst & Soda Superslurp bruist van de energie en zit boordevol voedzame vezels en bouwstoffen. Superslim en superlekker. Yeah, slurp de dag!

Kijk en die wakkr-waarde hebben we creatief vertaald naar: Fuel For Little Folks. Met als eerste productlabel: de super slimme en super lekkere ‘superslurp’. Binnenkort verkrijgbaar in de smaken rood en paars fruit, alleen dat klinkt dan weer niet zo stoer…Red Rebel en Purple Rain (kijk dat klinkt al beter) zijn de eerste twee smaken die we in een hip, kleurrijk, maar uiterst clean jasje hebben gegoten. Om zo het natuurlijke karakter te combineren met de vrolijke en onbevangen noot van onze kiddo’s. Tenslotte moeten deze superslurp juist bij hen in de smaak vallen.

sisst & soda Fuel for little folks
sisst & soda

Natuurlijk moet het in de smaak vallen bij de jongste generatie, echter de ouders rekenen en / of keuren het af. Belangrijk wordt dan ook de juiste boodschap, een gezond signaal, af te geven. Oftewel: het eerlijke verhaal zo duidelijk mogelijk over te brengen. Dit doen we op de fles, aan de fles, op de tafels bij horecagelegenheden, vakantieparken, campings én (sport)kantines. Maar zijn we momenteel aan het kijken naar een uitbreiding van de communicatiemiddelenmix. Echter voor we daarmee op te gaan schalen, gaan we eerst de winkeliers, de B2B, bestoken met deze gezonde boodschap uhhh brandstof!

sisst & soda blikjes
sisst & soda stijl
sisst & soda website
sisst & soda cards

Guido vertaalt het in een concept dat mens en merk wekt