Skip to main content

Kraken

Wat is jouw WAKKR-waarde?

Maken

Mens en merk wakker schudden

Raken

Wekken we de doelgroep

Ontmoet onze bruisende bende van opgewekte merkmakers

Wakkr worden!?

Brands for Breakfast

Wie verslapt of slaap, verliest …! Marktaandeel. Omzet. Bezoekersaantallen. Enthousiasme intern. Aantrekkingskracht extern. Wie straalt, spreekt aan. Schudt mensen wakker. Activeert consumenten en motiveert medewerkers een stap extra te doen. WAKKR is hét frisse Eindhovense merkburo met stijl, humor en daadkracht dat het vuur van mens en merk (weer) aanwakkert. Met creatieve communicatie die raakt. On en offline. Campagnes en merkverhalen die – in woord en beeld – spreken én aanzetten tot actie.

Impact maak je met positieve energie

Wat we doen

Brand- / Corporate identity

Communicatie & activatie campagnes

Online marketing / branding

Packaging design

Rebranding

Strategie & (merk-) positionering

Content creatie & film / video

Gebiedsmarketing

Merkcreatie & registratie

Print / Advertising

Wakker worden?

Wat maakt jouw product of dienst zo sterk? Jou als mens, merk of vakidioot zo uniek? Wat is jouw WAKKR-waarde? Als enthousiaste merkmakers staan we te stuiteren (soms van een bakkie teveel) om jouw boodschap en toegevoegde waarde te vertalen naar rake communicatie. Waarmee we mens en merk wekken. Dáár gaan en staan wij iedere dag voor (op).

Dus laat je horen! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar!

Bakkie doen?

Torenallee 108-2 (Strijp-S)
5617 BE Eindhoven