Skip to main content

merkmakers van eindhoven

Als de meest wakkere merkmakers van Eindhoven en omstreken gaan en staan wij (op) voor meer naam & faam.

Al 15 jaar mens en merk WAKKR schudden met creatieve communicatie. Pakkende merkverhalen en sprekende campagnes die werken. Daar gaan en staan we voor. Wat het jouw bedrijf oplevert? Meer naam & faam!

Kraken

Wat is jouw wakkr - waarde?

Naam en faam begint met het kraken van brein en brand. Wat maakt jouw merk, product en dienst zo uniek? Wat is jouw WAKKR-waarde? Waar ga en sta je voor? Brandende vragen waarin de basis ligt voor een aansprekend merkverhaal of sterke campagnestrategie.

Maken

Mens en merk wakker schudden

De kern en inhoud van het verhaal staan op papier. Tijd voor de vorm en uitstraling, overtuigingskracht. Hoe sterk het (merk)verhaal of campagneconcept ook is, de kracht zit hem in de verpakking en presentatie. Daarmee schudt je pas echt mens en merk wakker.

Raken

Wekken we de doelgroep

Ok, je merk of campagne heeft voldoende wakkr-waarde. Echter wanneer wekken we de doelgroep? Waar? Wanneer? Met welkmiddel, hoe ziet de abri eruit? Hoe klinkt de radiospot en waar, wanneer en hoe vaak gaan we die uitzenden. Of hebben we meer kans online? Of je verhaal ook echt raakt en smaakt is een kwestie van timing, de juiste tactiek en techniek.

ontmoet onze bruisende bende van opgewekte merkmakers

Wakkr worden!?

brands for breakfast

Wie verslapt of slaap, verliest …! Marktaandeel. Omzet. Bezoekersaantallen. Enthousiasme intern. Aantrekkingskracht extern. Wie straalt, spreekt aan. Schudt mensen wakker. Activeert consumenten en motiveert medewerkers een stap extra te doen. WAKKR is hét frisse Eindhovense merkburo met stijl, humor en daadkracht dat het vuur van mens en merk (weer) aanwakkert. Met creatieve communicatie die raakt. On en offline. Campagnes en merkverhalen die – in woord en beeld – spreken én aanzetten tot actie.

impact maak je met positieve energie

wat we doen

Brand- / Corporate identity

Communicatie & activatie campagnes

Online marketing / branding

Packaging design

Rebranding

Strategie & (merk-) positionering

Content creatie & film / video

Gebiedsmarketing

Merkcreatie & registratie

Print / Advertising

wakker worden?

Wat maakt jouw product of dienst zo sterk? Jou als mens, merk of vakidioot zo uniek? Wat is jouw WAKKR-waarde? Als enthousiaste merkmakers staan we te stuiteren (soms van een bakkie teveel) om jouw boodschap en toegevoegde waarde te vertalen naar rake communicatie. Waarmee we mens en merk wekken. Dáár gaan en staan wij iedere dag voor (op).

Dus laat je horen! Neem contact op met WAKKR, en wie weet vormen we op wat voor manier ook een match. De koffie – met een scheutje Brabantse gemoedelijkheid – staat in ieder geval klaar!

Bakkie doen?

Torenallee 108-2 (Strijp-S)
5617 BE Eindhoven