Skip to main content

 

F.C. De Kampioenen en snackfabrikant Vanreusel lanceren 2 unieke snackconcepten. En jawel, aan WAKKR de eer de totale middelenmix te ontwikkelen.

Wie kent ze niet: Balthazar Boma, Markske, Bieke, Carmen, Xavier en niet te vergeten Dimitri De Tremmerie van DDT oké cars… Voor velen, inclusief onszelf, een jeugdsentiment!!!
Na vele succesvolle seizoenen komt dit najaar alweer de 3e film uit. Een mooi moment voor Vanreusel om de handen ineen te slaan met FC de Kampioenen. De familiale en oer-Belgische onderneming Vanreusel lanceert in samenwerking met één 2 unieke F.C. de Kampioenen snacks waar vele Kampioenen-fans al lang op wachten. Na meer dan 25 jaar F.C. De Kampioenen is dé Boma-Worst (Cervela Pikant) dan ook echt verkrijgbaar in de frituur. Net zoals Marks favoriete Kampioenenballetjes (met of zonder tomatensaus).

Boma Cervela Pikant, mijn gedacht!
De Boma Cervela Pikant is de eerste “Boma-worst” die verkrijgbaar zal zijn voor de consument. Vanreusel, o.a. gekend van haar groot gamma Cervela’s, ontwikkelde onder toeziend oog van Balthazar Boma een Cervela met een licht pikante toets. De volledig in Kampioenen-kleuren omhulde Cervela wordt geserveerd in een even opvallend Boma-bakje, volledig herkenbaar in de uitstraling van Vanreusel en F.C. de Kampioenen. Voor elke horecaonderneming waar gefrituurd wordt is deze Boma Cervela Pikant een smakelijke aanvulling op het assortiment.

Marks favoriete Kampioenenballetjes
Ook de Kampioenenballetjes, het lievelingsgerecht van Mark Vertongen in de serie, zal binnenkort voor kinderen verkrijgbaar zijn in de frituur. Met of zonder tomatensaus, zoals de kleine fans zelf verkiezen. De balletjes worden per zeven geserveerd in opvallende en speelse cups, ontworpen door Mark zelf.