Skip to main content

“Rennen. Vliegen. Bevallen. Lijnen. Leren. Sleuren en weer opstaan. Je kunt hier zo niet langer, je kunt hier zo niet langer mee doorgaan. Stop! Haal eens diep adem en pak je fiets. Let’s Ride and Shine”.

Vandaag de dag moeten (lees ook: willen) we veel. Soms te veel en verliezen we onszelf in de hectiek. We vergeten de belangrijke dingen. Zo staan de ambities die je jaren geleden had in de ijskast, zit je agenda propvol met van alles en nog wat én is de rust is ver te zoeken. Sabine Mutsaars zat ook op die trein. Vol met sociale verplichtingen, haast, uitgesteld geluk en goede voornemens. Tot ze begin dit jaar haar eerste liefde weer herontdekte. De fiets!

De positieve energie die vrij kwam heeft ze omgezet in een nieuw initiatief. Een nieuwe ‘cycle club’ – zonder verplichtingen – voor dames. Waar het eens alleen gaat over jóu. Jóuw ambities. Jóuw gezondheid. Jóuw privé en werkbalans. Jóuw uiterlijk én innerlijk. In een informele maar professionele setting gaan we aan de slag met onze mentale en fysieke gezondheid. Gezellig én goed voor je body en brein. Tenslotte moet de energie blijven stromen. Want, wie wil er nu niet alles uit het leven halen? Shinen op je werk, in je liefdesleven én andere passies…

WAKKR merkburo ontwikkelende de complete positionering en branding. Van naam tot huisstijl. En van promotiepakket tot website. Ook de kracht van mindful cycling ontdekken?

Check www.rideandshine.cc