Skip to main content

Al bijna een eeuw lang is het Japanse Shimano toonaangevend in de wereld van de fietsers, vissers en roeiers. Vorig jaar opende de wereldwijde marktleider de deuren van het eerste Shimano Experience Center te Valkenburg. In het hartje van Zuid Limburg, onderaan de Cauberg, komt de rijke historie van het merk én de fiets-, hengel- en roeisport tot leven. Daar waar je het nieuwste materiaal test, vrienden uitdaagt voor een stevige fietstocht door het Limburgse land, maar ook geniet van een heerlijk hersteldrankje en hapje midden in de natuur. Kortom, een topbeleving voor de actieve medemens.

Echter, zoals een echte marktleider betaamt, is er altijd ruimte voor verbetering. Het kan en moet altijd beter, harder, sneller en mooier…Aan WAKKR de eer om de WOW-factor toe te voegen aan het XC in Valkenburg. Te beginnen met het overkoepelend concept. Want, na een jaar ‘proefdraaien’ en heel veel meters maken, wordt steeds duidelijker waar de behoefte per doelgroep ligt alsook de verbeterpunten.

WAKKR gaat de komende tijd volle bak aan de slag om er voor Shimano qua (merk)beleving nog een paar tandjes bij te doen. In de vorm van een aansprekend communicatie- en activatieconcept dat zowel de fietser, roeier als visser raakt. In het hart. Van interieur tot exterieur, van offline naar offroad en online, ‘let’s go for the ‘wow’! Voor zowel de recreatieve sporter als atleten met ambitie. Wordt vervolgd…

Voor nu, fijne fietsdagen en een gezond 2020!!!