Skip to main content

Gemeente Geldrop-Mierlo heeft al decennia lang genoeg te bieden. Voor inwoners, toeristen maar ook voor bedrijven. Waar het in de vorige eeuw nog volledig draaide om het wol en de textielnijverheid, heeft deze kleurrijke gemeente vandaag de dag veel meer trekpleisters. Na een uitvoerige pitch, waar WAKKR aan het langste eind trok, aan ons de eer om dit vorm en inhoud te gaan geven.

In het te ontwikkelen ‘villagemarkting-concept’ wordt het zaak het verleden met het heden te ‘verweven’. Om hiermee het trotse gevoel bij de inwoners nog meer aan te wakkeren, maar ook toekomstige bewoners en een kudde toeristen naar Geldrop-Mierlo te trekken. Daar waar groen verweven wordt met gezelligheid. Het dorpse karakter naadloos overgaat in stadse sferen. Waar je geniet van historische parels én hedendaagse kunst en cultuur. En waar herriemakers én rustzoekers aan hun trekken komen. Kortom, genoeg ingrediënten voor een aansprekend en geïntegreerd gebiedsmarketing-concept dat deze Brabantse gemeente als een heerlijk wollen jas past. Wordt vervolgd…

Hieronder een sfeerimpressie van het huidige Geldrop-Mierlo met de voice-over van niemand minder dan Frank Lammers. Je merkt het: Geldrop-Mierlo kent vele gezichten. Aan ons de taak om dit het komende jaar creatief te vertalen naar een passend merkverhaal (citymarketing) dat deze gezellige en groene gemeente nog meer op de kaart zet.