Skip to main content

Dat de zorgmedewerkers hard werken, staat als een paal boven water. Meer dan ooit hebben zij een moment nodig om even op adem te komen. Onder de titel ‘Zorg voor elkaar, doe een duitje voor een ‘D’r-Op-Uitje’ slaat WAKKR merkburo momenteel de handen ineen met Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo, Gewest13 én de vrijetijdssector van Geldrop-Mierlo. Gezamenlijk roepen wij alle inwoners van Geldrop-Mierlo op: doe een duitje voor een ‘D’r-Op-Uitje’. Van het ingezamelde geld worden D’r-Op-Uitje-vouchers van de bij actie aangesloten plaatselijke bedrijven gekocht. Zó houden we elkaar op de been, nu maar ook morgen wanneer de zware ‘corona-storm’ is gaan liggen.

Duitje voor een ‘D’r-Op-Uitje’

De zorgmedewerkers ontvangen een welverdiende ‘D’r Op Uitje’ voucher. Deze bon kunnen zij later dit jaar gebruiken op de batterij weer wat op te laden. Even genieten van een fijn moment met hun partner, gezin of vrienden. In de lokale sauna, dierentuin, kapsalon, restaurant of plekken als ’t Wolfsven en HUB Hotel. Doneren van een duitje voor een ‘D’r-Op-Uitje’ kan sinds  3 april via de website www.zorgvoorgeldropmierlo.nl. Van het ingezamelde geld worden vouchers van de bij actie aangesloten horecagelegenheden, plaatselijke middenstand en bedrijven in de vrijetijdssector ingekocht.

“Steun de zorgheld én lokale bedrijven binnen de vrijetijdssector”

 

Voor de zorg én de lokale ondernemers

Medewerkers van onder andere het St. Anna Ziekenhuis, verzorgingshuizen en de thuiszorg zijn dag en nacht bezig om alle zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Voorlopig is het einde van deze hectische periode nog niet in zicht. Daar tegenover staat de situatie van vele Geldrop-Mierlose ondernemers. Inmiddels zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten, verkeerd de lokale middenstand in zwaar weer én is de vrijetijdssector volledig tot stilstand gekomen. En daarmee is hun inkomen tot nagenoeg nul gedaald. Onze lokale ondernemers kunnen dus wel een positieve noot gebruiken. Nu, maar vooral als we een paar maanden verder zijn.

Ook meedoen?
In samenwerking met de lokale ondernemers in de gemeente Geldrop-Mierlo gaan we de zorgmedewerkers later dit jaar voorzien van een welverdiend uitje. Een fijne oppepper! Daarom roepen wij alle inwoners van Geldrop-Mierlo op een duitje voor een ‘D’r-Op-uitje te doneren. Horecaondernemers, lokale middenstand en andere bedrijven binnen de vrijetijdssector die graag mee willen doen kunnen zicht aansluiten via de website:

www.zorgvoorgeldropmierlo.nl