Skip to main content

Wie de naam Cito laat vallen op een basisschool, zorgt voor klamme handjes bij kinderen. Inderdaad, de naam CITO roept vele herinneringen en associaties op. Maar zijn het de goede? Hieronder een korte test om weer even terug plaats te nemen in de schoolbanken.

Vraag 1 – Algemene kennis:
Cito kennen we allemaal als: A) de partij die centrale toetsen en examens afneemt B) de partij die bedrijven toets, test en traint? C) Nieuwe toetsen test, onderzoek en doorontwikkelt en zo meer potentie uit mensen wil halen D) Alle antwoorden zijn goed.

De uitslag
Het goede antwoord is D…Eerlijk is eerlijk, wij hadden deze vraag fout! Jij? Een 100% score? Nee, hé?! Nou dat is niet raar. Bijna niemand weet dat Cito veel meer is dan die partij die centrale toetsen en examens ontwikkelt en afneemt. Onder de CITO groep vallen namelijk vele divisies, allemaal met hun eigen doelen en diensten.

Aan WAKKR de eer dit sterker weg te zetten. Met een heldere merkarchitectuur, aansprekende merkidentiteit(en) en creatieve vertaalslag richting diverse communicatiemiddelen. Om zo aan de vele doelgroepen van Cito duidelijk te maken waar deze ambitieuze club voor gaat en staat.