Skip to main content

WAKKR merkburo staat te juichen, de reden? Een nieuwe samenwerking met toonaangevende scholen en bedrijf cateraar Appèl, met hun roots diep in de Brabantse klei. Deze samenwerking komt voort uit een succesvolle pitch, waarbij WAKKR als winnaar uit de bus kwam.

In 1978 begon Appèl als een bescheiden familiebedrijf met een bourgondisch hart, geworteld in de Brabantse klei. Sindsdien is het uitgegroeid tot een cateringpionier die bijzondere ontmoetingen creëert en mensen met elkaar en de wereld verbindt. Als cateraar hebben ze in de afgelopen 10 jaar verschillende bedrijven overgenomen: Markies catering, Zo-Vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany.

WAKKR appelVanaf 1 januari 2024 veranderd het een en ander bij Appèl. De dochterondernemingen van Appèl holding zullen hun afzonderlijke namen laten varen en gezamenlijk naar buiten treden als één krachtig merk: Appèl. Het doel is een betere positionering en een uniforme communicatie, zowel intern als extern.

WAKKR merkburo gaat de komende tijd aan de slag met de corporate story en de nieuwe payoff van Appèl: het creëren van een aansprekend merkverhaal dat de nieuwe missie en visie van het merk weerspiegelt. Om dit nog meer kracht bij te zetten zal WAKKR zich ook richten op het opfrissen van de huisstijl met een daarbij behorend Brandbook met daarin vernieuwingen in de huisstijl en onder andere templates voor diverse communicatiekanalen. WAKKR buigt zich ook over de nieuwe corporate video, salesvideo voor potentiële opdrachtgevers en een werken-bij-video.

Op een ‘appèltijtelijk’ nieuw jaar!