Skip to main content

Na ruim 15 jaar in het Klokgebouw te zijn gevestigd, hebben we het inmiddels hogerop gezocht. Onze nieuwe ‘office with a view’ sluit perfect aan bij onze groeiende ambities. Op de elfde verdieping van het Veemgebouw is waar we voortaan WAKKR worden. Een mooie stap om WAKKR merkburo, alsook het werk naar een nog hoger niveau tillen.

WAKKR merkburo brands for breakfast club

Na al die jaren zijn we uit de spreekwoordelijke jas gegroeid en was het tijd voor een volgende stap. De nieuwe ruimte van Veem Optopping past hier perfect bij. In de ‘Brands for Breakfast Club’, zoals we ons nieuwe inspirerende kantoor noemen, is een hoek van 20 m die van de vloer tot aan het plafond volledig uit glas bestaat. Bij helder weer kunnen we tot Tilburg kijken. Het is een inspirerende locatie, waar ook mede-merkmakers ‘Online Roots’ en ‘Rock the Boat’ hun creativiteit laten stromen. Voor ons allen een professionaliseringsslag én nieuwe prikkel.

Graag nodigen we je uit voor eens straf bakkie. Met een heerlijke gebakken eitje ‘on the side’ om echt lekker wakkr te worden. Tot snel?!

WAKKR Interieur