Huisportaal.nl

Branding

Klant

Huisportaal.nl

Verbouwen huisportaal.nl

Niet alleen je woning, soms kan een merk ook wel een verbouwing gebruiken. En dat is exact waar ons wakkere team merkmakers voor naar binnen zijn gehaald bij huisportaal.nl; de rebranding van het online makelaarsportaal. En dat ging verder dan een lik verf…We zijn aan de slag gegaan met de volledige merkidenteiteit. Van logo tot lettertypes, van kleurgebruik tot fotografie en illustraties. Daarnaast zijn we gaan bouwen aan een sterk fundament voor de storytelling en toekomstige campagnes, zodat de toekomstige communicatie – het merkverhaal – vandaag én morgen staat als een huis.

Huisportaal payoff

Wees slim. Verkoop snel. Huisportaal.nl

Wie anders dan jijzelf weet alles over jouw woning? Waarom dan ook niet zelf je huis verkopen? Hoe dat werkt. Simpel! Schrijf een leuke tekst over je woning, maak sfeervolle foto’s en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaat een NVM makelaar van ons voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Zelf je huis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Kijk, dat is niet alleen slim, het scheelt ook nog eens aardig wat centen én tijd. Precies dát is de WAKKR-waarde die we bij huisportaal creatief hebben vertaald en in alles gaan doorvoeren.

Logo

In het nieuwe logo hebben we het ‘online’ gevoel, alsook de eenvoud van de dienstverlening weten te vangen. In onze ogen een sterk icoon, dat na verloop van tijd ook als beeldmerk sterk genoeg moet zijn. Zodat het ook zonder woordmerk stevig overeind blijft staan.

Huisportaal logo

Grid systeem

Om consistent en consequent te bouwen aan een sterk verhaal is een grid essentieel. Bouwstenen waarmee we de communicatie keer op keer gaan inrichten.

Huisportaal vormen

Vormgevingselementen

De vormentaal is een combinatie van fotografie én illustratie. Zo willen we de gebruiksvriendelijkheid van het product benadrukken en de uitstraling niet alleen eigentijdser maken maar ook zo laagdrempelig mogelijk. Op de voorgrond staan wél altijd mensen om de persoonlijke touch in het verkoop- of verhuurproces te benadrukken. Tenslotte is het verkopen via huisportaal.nl een hybride formule. Dus niet louter online…

Huisportaal
Huisportaal
Huisportaal fotograaf
Huisportaal koppels

Toepassing

Van bouwbord tot advertenties. Van abri’s tot online middelen. De eigentijdse en frisse stijl komt tot leven in alle toekomstige communicatiemiddelen.

Huisportaal abri
Huisportaal makelaar

Online

De meeste communicatie gaat via de online kanalen. Van socials tot google advertising. Van SEO tot SEA…alles moet kloppen en in hetzelfde merkverhaal gegoten zijn.

Ga naar de website
Huisportaal tablet
Huisportaal mobile
Huisportaal social

Dan is Ruud jouw man.