Vanreusel

Branding

Klant

Vanreusel

Vette klant alert!

Kraken, Maken, Raken en nog veel meer snacks en smaken. Voor de Belgische snackgigant Vanreusel doen we alles op het gebied van branding. Van de merkprofilering tot productintroducties. Van interne communicatie tot marketingcommunicatie. Of het in de smaak valt? Beoordeel zelf!

Daar snack je naar!

Het weekend inluiden met een lekkere vette hap? Van links naar rechts tijdens een goed fout Q-Music feestje met de Romeo’s als hoofdschotel? Of een spannende en vettige veldrit in België bijwonen? Ja, ja, wie snacks er niet naar? Inderdaad, Vanreusel Snack is er voor ieder ‘snackmoment’. Dé WAKKR-waarde waar we de volledige corporate communicatie op inrichten.

Van truck tot tafeldisplays...

Branding in al haar facetten, daar snacken wij merkmakers dan weer naar. En aan Vanreusel hebben we dan een vette klant. Daar mogen we helemaal los. Wat wij er van gebakken hebben? Scrollen maar…

Van Reusel truck
Van Reusel brochure
Van Reusel flyers

Say cheese (kroket)!

Snacks is bij uitstek een productcategorie waar het gaat om sfeer en emotie. Fotografie is dan ook een essentieel onderdeel van de branding. En laat dat nu net een van de zaken zijn binnen de creatie waar je ons altijd voor wakker mag maken. Van concept tot modellen selectie, van fotograferen tot experimenteren in de edit-fase. We halen alles uit de kast om te ‘raken’.

Van reusel snacks
Van reusel dames
Van Reusel snacks
Van Reusel snacks

Zero meat. Pure taste.

Of het nu de bewuste consument is of moeder natuur die graag de uitstoot van stikstof snel ziet slinken, Vanreusel denkt niet alleen aan vandaag, maar maakt haar merk meer en meer van morgen. Met de ZERO lijn als smaakvol bewijs. 0% meat, 100% taste!

Van Reusel Zero campagne

Loempidel campagne

Wat krijg je als je een Loempia kruist met een Frikandel? Juist: een Loempidel! Het is de nieuwe sensatie van Vanreusel snacks uit België. Sinds enkele jaren legt Vanreusel een zware focus op frikandellen. In Nederland sowieso snack nummer 1 en ook in België scoort deze goed. Na de frikandel XXL die samen met WAKKR in de markt is gezet, de best bite (beste frikandel volgens consument en professional), is er nu dus ook de frikandel in een Oosters jasje.

Aan WAKKR de eer om ook voor deze lekkernij, naam en faam te maken. En “Hey Mensen”, de Vega Loempidel, de lekker verantwoorde variant waar we voornamelijk de jeugd voor lekker willen maken, hebben we met niemand minder dan Dylan Haegens geïntroduceerd. Hoe vet;)!

Van Reusel Loempidel social campagne
Van Reusel Dylan Hagens
Van Reusel Loempidel social campagne
Van Reusel campagne foto's

Off- én online naam maken...

Van informatie tot inspiratie. Van B2B tot B2C. Ook via het wereld wijde web weten we mensen wakker te schudden. Met lekkere recepten, toffe events en andere ‘snackable’ content.

Van Reusel website

Tom is het hele jaar door in ’topvorm’.